Untitled document

Babybio

Hvorfor skal de gode filmoplevelser sættes på standby, når man er på barsel? Allerød Bio åbner op for barnevogne og bleskift ca. en gang om måneden.

Hvis din baby sover, kan du lade den lille ligge i barnevognen i foyeren, hvor personalet kan se og høre dem, eller udenfor på biografens bagside. I tilfælde af at barnet vågner, går de frivillige ind i salen og henter dig. Den lille kan derefter komme med ind og få slutningen af filmen med.

Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen til at tage din baby med ind i mørket, som slet ikke er så mørkt endda. For modsat en almindelig filmforestilling, så er der dæmpet belysning i salen, så det er muligt at finde, hvad der skal findes i pusletaske mm. Lydniveauet til babybio er også lavere end ved de almindelige biografforestillinger.

 

Det synes barselsfolket: 

"Det var længe ventet, at Allerød bio endelig gav os småbørnsmødre muligheden for at komme i bio. I en travl hverdag kan det være svært at komme afsted til sådanne ting, så hvad var bedre end at hygge sig sammen med sin baby og en masse andre skønne mødre til en god film. Tidligere har jeg brugt baby-bio i Kbh og på fr. Berg, men det er altså for langt og krævende at tage med en baby for 2 timers underholdning, og derfor er det dejligt, at vi nu har fået babybio i vores nærområde. Personalet var søde og enorm servicemindede, og man fik en fornemmelse af, at de virkelig hyggede sig med at holde babybio. Barnevognene kunne stå både ude og inde, og babyalarmen gik fint igennem, da min dreng stod udenfor og sov. Det var endvidere et stort plus, at der var udgang til barnevognene helt tæt på biografsalen. Jeg synes det var en stor succes, og jeg glæder mig allerede til næste gang." - Katja, mor til Malthe på 7 mdr.

"Jeg synes, det var super godt. Antallet af gæster var passende, max 5-10 mere, ellers bliver der for meget larm. Der er god plads til barnevognen både inde og ude bag ved Og så er det jo det halve at personalet er meget imødekommende, engageret og syntes at vores babyer er nogle englebasser." - Malene, mor til Mie Malou på 7½ mdr.

"Vi havde en super hyggelig formiddag i biografen - både personale, mødre og børn, det virkede som om vi alle havde glædet os! Jeg er kommet meget som både barn og voksen i biografen, og det var derfor en stor oplevelse at kunne tage min lille pige med i de bløde sæder. Alle vi småbørnsmødre - og en enkelt far overtog fuldstændig salen med vores pusletasker, legetøj og babyer - og det fungerede super godt. Stor ros til de frivillige kræfter i biografen, der har givet os filmhungrende mødre og fædre på barsel et skønt påskud for at komme ud og få nogle oplevelser". - Stine, mor til Laura på 7½ mdr.

 

Der er ingen planlagte film...