Untitled document

Få den bedste plads i biografen: Det store lærred!


Lyset dæmpes, gæsterne læner sig tilbage i de bløde sæder - vi har deres fulde opmærksomhed. Den vil vi gerne dele med dig!

Allerød Bios Venner ruller den røde løber ud og tilbyder lokale erhvervsdrivende VIP-reklame, der er professionel på den lokale måde.

Reklamer, der bliver set og husket

Dansk Reklamefilm hjælper os med at give liv og charme til lokalreklamerne, så de bliver en ægte del af bio-oplevelsen. DRF hjælper med håndtering, booking og produktion - og de er super gode til det! Gæsterne selv står for at sprede dit budskab - gode reklamer snakker man nemlig om med sidemanden, og så bliver de husket.

Ni ugentlige forestillinger, 102 bløde sæder og 17.000 forventningsfulde gæster om året. Det er mulighederne for vores annoncører. Publikum venter på jer - så god fornøjelse på det store lærred.

Køber I reklame, støtter I en foreningsbiograf

Allerød Bios Venner er en forening med over 250 medlemmer. Heraf er ca. 130 frivillige filmentusiaster på pletten, når det gælder billetsalg, programmer, hygge i caféen, filmfremvisning, marketing, vedligehold mm.

Vi glæder os alle til at se dig og din reklame i biografen.

Venlig hilsen

Allerød Bios Venner

_____________________________________________________________________________  


Kontakt og yderligere information 

Du kan læse mere om biografreklamer på www.drf.dk eller kontakte den lokale salgskonsulent Thomas Grested Pedersen på tlf. 3618 9338/mobil 2239 5153 eller mail tg@drf.dk for næremere information og pris